Forum Despre articol: Iubesc ciocolata în fiecare zi tot mai mult 91

MIA 14.02.2013 *.193.230.193.34

Frumoasa familie si sigur un brand care le asigura stabilitatea si implicit succesul.Nu incape indoiala ca familia se asociaza usor cu ciocolata si invers.

IULIA 15.02.2013 *.5-13-86-223.residential.rdsnet.ro

Se pare ca dintre dulciuri ciocolata este cea mai sanatoasa  si daca e sa mananci ceva dulce sigur ca alegi ce este mai bun Le dorim sa ne indulcim cu produsele lor mult timp de acum incolo... 

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.