Forum: Tatuaje permanente? Istorie - domenii diverse 119

MARIANA 09.04.2013 *.193.230.193.34

Multi isi doresc inlaturarea unor tatuaje care nu mai sunt actuale...ce te faci cu numele unui fost de care nu-ti amintesti cu placere si vrei sa-l uiti?Salvarea?SKINIAL sa vina cat mai repede..

MAIA 09.04.2013 *.5-13-87-107.residential.rdsnet.ro

Cool!Nu credeam ca o sa scap ba chiar fara durere de ceva care in mintea mea de rebela  credeam ca o sa-mi placa pana la sfarsitul sfarsitului

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.