Forum: H&M deschide cel de-al 25-lea magazin din România

14.05.2013
SARA
*.residential.rdsnet.ro

Cand este vorba de locuri de munca care la noi nu prea sunt sau cum spunea nenea Iancu lipsesc cu deavarsire ne descretim fruntile si asa brazdate destul de vizibil...

15.05.2013
ILIE
*.residential.rdsnet.ro

Bine ca si provincia este bagata in seama,imi plac plaiurile buzoiene si buzoienii desigur

19.07.2013
DODY
*.230.193.34

Dupa concedierile din sistemul bugetar,nu ar strica niste locuri de munca in domeniul privat

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank