Forum Despre articol: Tu mănânci sănătos? 91

MIA 25.05.2013 *.5-13-87-107.residential.rdsnet.ro

Avem grija de sanatatea noastra si o conditie a mentinerii este alimentatia sanatoasa.Mananci fructe dar cu strangere de inima pentru ca impreuna cu legumele pentru prelungirea timpului de prezentare sunt tratate cu tot felul de sustante si inainte de consum le speli sub jet puternic de apa pana iti piere pofta de mancare.

DRAGOS 26.05.2013 *.5-13-86-178.residential.rdsnet.ro

Ar fi minunat sa stii cate sau ce fel de e=uri contin alimentele pe care le consumi.Daca faci legatura cu anumite afectiuni cred ca este numai in folosul consumatorului.Desi nu ma pot abtine sa nu adaug ca totul este corect pana isi pune romanul mintea...

gabryelo1 27.05.2013 *.5-13-90-253.residential.rdsnet.ro

un articol foarte bun... iar ideea de afacere mi se pare foarte interesanta si cred ca si profitabila!

maria diana 07.06.2013 *.5-13-101-146.residential.rdsnet.ro

in ziua de azi nu cred ca mai exista pe piata mancare sanatoasa!!!doar ce ai tu in gradina sau ce cresti la curte e sanatos!si nici ..alea...

FILIP 05.07.2013 *.193.230.193.34

Ne adaptam si la e-uri,poluare,foamete,boli...selectie naturala

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.