Forum Despre articol: "Franciza presupune şi impune un succes în afaceri, nu un eşec" 24

DIANA 19.08.2013 *.5-13-91-86.residential.rdsnet.ro

Felicitari pt articol!Mi-am perfectionat cunostintele citind acest aticol in ceea ce priveste franciza,contractul de franciza,termenii ,conditiile deschiderii unei francize etc..

Bogdan 19.08.2013 *.5-13-97-117.residential.rdsnet.ro

Toata admiratia pentru Dr Mihaela Mocanu care isi argumenteaza foarte bine ideile dovedind daca mai era nevoie ca nu si-a gresit vocatia

MIA 06.09.2013 *.193.230.193.34

Se cauta un avocat bun pentru cei care publica fara nici un drept articole de pe acest portal...mi se pare strigator la cer...se poarta mai ales in Romania...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.