Forum Despre articol: Gustul românesc revine la McDonald’s 115

Mariana 12.11.2013 *.193.230.193.34

Au fost mai putin inspirati in alegerea perioadei pentru ca prind doua saptamani de post,daca decalau perioada cu o luna in urma alta era situatia...

VALY 12.11.2013 *.5-13-88-90.residential.rdsnet.ro

Poate fi cunoscuta si bucataria romaneasca nu numai in interiorul granitelor ci si in afara...Ma gandesc la un pastrav afumat in cetina de brad sau cas afumat din zona Sibiului

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.