Pe forum despre articolul: Franciza regelui Rock’n’Roll

11.04.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Multi fani are in Romania Elvis si multi il imita pe regele Rock,n,Roll asa ca atmosfera va fi aproape americana si incerc sa sper ca si mai bine decat le ei ...Sa vezi cum vor veni americanii in Romania acum cand bunicii nostri care i-au asteptat s-au stins sperand

11.04.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Pregatirea mancarii in fata cilentului presupune un bucatar indemanatec dar si siguranta ca preparatul nu este vechi si daca este si gustos il consumi cu placere

11.04.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

Vor fi aglomerate astfel de locatii ,multi nostalgici isi vor aminte de rege

11.04.2014
comentariu: 225
*.rdsnet.ro

Mi-ar placea sa ajung si eu acolo pt ca imi place Elvis.

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank