Pe forum despre articolul: Cum poţi opera o franciză online

19.05.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Avem si noi tineri precoci dar in a face copiii...In Romania nu ai sa vezi asemenea posibilitati, ma refer in afaceri.Avem tineri talentati in toate domeniile dar nu li se dau sansa sa se afirme,li se dau sansa sa plece

19.05.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

Tot ce este online duce la economisirea de timp dar si riscurile unor virusi

27.05.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Asa e, tot e e online economiseste timp dar riscurile nu se cunosc..

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank