Pe forum despre articolul: Produs nou de la Fornetti

06.06.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Fructe de padure..suna bine!!!Cu siguranta o sa le incerc...

06.06.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

In stresul in care ne zbatem zi de zi numai gandul la aroma fructelor de padure si parca te mai linisteste iar daca il si simti este minunat,deja imi ploua in gura...

06.06.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Fornetti se redescopera,reiventeaza,renaste...cu noi si noi sortimente si se mentine sus unde ii este locul

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank