Pe forum despre articolul: Quasi Pronti a deschis un nou restaurant la Bacău

24.09.2012
Rares
*.230.193.34

Pacat ca pe 21 septembrie 2012 timpul nu a fost favorabil (un timp de toamna tarzie multa ploaie si soarele nu s-a vazut)ca nr participantilor ar fi fost mult mai mare

26.09.2012
r
*.residential.rdsnet.ro

Mesaj

26.09.2012
ROBERT
*.residential.rdsnet.ro

Nu a fost uitata Moldova \"molcum\" dar s-a deschis si la Bacau.Este foarte important sa vezi ce ti se pregateste sa asimilezi si daca si pretul este bun este OK!

27.05.2013
Login
*.dynamic.brasov.rdsnet.ro

Mesaj

07.06.2013
maria diana
*.residential.rdsnet.ro

ii asteptam si la Onesti sa deschida un restaurant!!!

08.06.2013
gabryelo1
*.residential.rdsnet.ro

cand o sa ajung in Bacau o sa incerc si eu mancarea lor!

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank