Forum Despre articol: România, printre fruntaşii Europei în retail 119

Mia 15.07.2014 *.193.230.193.34

233
Ma temeam ca la noi ,in Romania ,suprafata de vanzare pe cap de locuitor este mult prea mare stiut fiind faptul ca noi consumam mult mai mult decat producem.Cred ca am redus la maxim si consumul; economie,saracie lucie viata lunga...

Iulian 17.07.2014 *.5-13-82-183.residential.rdsnet.ro

192

Incepem si noi sa mai miscam ceva chiar daca este vorba de consum,si cred ca ne numaram printre oamenii care stiu sa faca economie

DIANA 22.07.2014 *.5-13-83-125.residential.rdsnet.ro

225

Bine ca aud ca suntem si noi fruntasi in ceva..ca de codasi stim..

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.