Forum Despre articol: Poșta Română a deschis primul centru în franciză 119

Mia 11.09.2014 *.193.230.193.34

233
Ori de cate ori am mers intr-un of postal era aglomerat.Am trimis prin mandat postal o suma si a ajuns la destinatie dupa o saptamana dupa ce incercasem online dar se blocase calculatorul.Tehnica este la pamant...bine ar fi intr-o revenire

Iulian 11.09.2014 *.5-13-97-188.residential.rdsnet.ro

192

Posta isi justifica activitatea cu prisosinta,dar numarul oficiilor postale este in descrestere.Umbli dupa timbre fie obisnite ,fiscale sau judiciare ore intregi si fara ele nu poti sa-ti scoti un act pentru somaj,de la judecatoriei...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.