Forum Despre articol: Lem’s, afaceri cu 10% mai mari în primele 9 luni 125

Mia 16.10.2014 *.193.230.193.34

233
Pentru expunere sunt indicate spatiile ample,este altceva cand vezi la fata locului amplasarea si nu virtual cum se poarta, astfel esti scutit de multe surprize neplacute

Iulian 16.10.2014 *.5-13-97-201.residential.rdsnet.ro

192

Un spatiu restrans presupune o mobila de comanda ,utila cu contributiile noastre la schite,iar cu unul amplu ne permitem orice

DIANA 07.11.2014 *.5-13-95-210.residential.rdsnet.ro

225

Tot am auzit de Lem s , mi ar placea sa se deschida si la nou unul...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.