Forum Despre articol: Parteneriat strategic in retail 119

Mia 29.10.2014 *.193.230.193.34

233
Daca vor reduceri de cheltuieli nu le vor face cu achizitii din Hong Kong,pentru centrele din Romania sa faca achizitii din tarisoara noastra,Romania

Iulian 29.10.2014 *.5-13-97-201.residential.rdsnet.ro

192

Se fac achizitii de marfuri la preturi mai mici decat cele din productia interna si atunci producatorii autohtoni dau faliment pentru ca cei care ar trebui sa-i protejeze urmaresc castiguri individuale imediate uitand ca acestea se pierd la fel de repede cum s-au obtinut

DIANA 07.11.2014 *.5-13-95-210.residential.rdsnet.ro

225

Acuzitiile din tara noastra draga nu sunt o solutie pt ei, cu toate ca astea ar fi eficiente..

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.