Pe forum despre articolul: Petale de viaţă în afaceri

17.12.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Doua fete foarte sincere,inteligente si frumoase cu care este o reala placere sa colaborezi,Felicitari frumoaselor si tineti-o tot asa

17.12.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Frumosul la frumos trage...

28.12.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Frumusetea si tineretea sunt atuurile lor....

12.06.2015
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT BUCHETUL SI L-AM SALUTAT ZAMBIND COMPLICE

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank