Pe forum despre articolul: Din New York în Bucureşti, în paşi de dans

13.01.2015
comentariu: 233
*.230.193.34

Daca deschid o franciza de dans in Romania de ce sa nu -i dea numele unui roman Mihai Petre

13.01.2015
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

De ce sa nu se numeasca Cornel Patriche,un alt AS al dansului

13.01.2015
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Imi vin in minte cuvintele marelui povestitor Ion Creanga  din  Amintiri, unde in satul lui,Humulesti.din tinutul incarcat de istorie Neamt,fetele invarteau cu maiestrie hora dar si suveica

25.01.2015
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Si eu tot Mihai Petre l-as numi...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank