Pe forum despre articolul: Piața imobiliară din Cluj creşte cu 10% în acest an

25.05.2015
comentariu: 233
*.230.193.34

Atrage atentia orasul de pe Somes chiar si cu o statuie mai putin obisnuita - pentru ca a fost construita de studentii autohtoni trebuie sa-i incurajam

27.05.2015
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Cand este vorba de Cluj termenii crestere,succes...sunt la ei acasa si nu numai la Cluj

03.06.2015
comentariu: 233
*.230.193.34

Mi - e dor de articolele tale frumoase redactate intr-o forma impecabila...sa fie oare sfarsitul ?

10.06.2015
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

TE-AI SUPARAT PE NOI SI NU MAI VREI SA PUBLICI NIMIC T E   R U G A M   I N  S I S T E N T MAI SCRIE CEVA ORICE

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank