KiwiSun Bio Solarium

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

Conceptul de solar KiwiSun, orientat pe îngrijirea sănătății, se bazează pe o tehnologie specială care a fost dezvoltată de compania noastră (Black Care Ltd.) - producător de solare cu decenii de experiență. Compania, activă pe piață de 23 de ani, s-a specializat în dezvoltarea tehnologiilor pe bază de  lumină în scop terapeutic - medical. Esența acestei tehnologii este lumina terapeutică specială, dezvoltată  pentru utilizatorii care  au grijă de sănătatea lor. Obiectivul nostru care a stat la baza  a multor ani de cercetare a fost crearea unui salon de solar perfect din toate punctele de vedere, care să aibă succes garantat si să reprezinte, de asemenea, o oportunitate remarcabilă de afaceri.

Astfel, KiwiSun, sistemul bio-solar, orientat pe îngrijirea sănătății, a fost creat în 2006. KiwiSun este prima franciză pentru solare care are toată aparatura și echipamentele certificate conform tuturor standardelor UE și, în plus, a primit certificatul Institutului de Biologie Radiologică. Datorită luminii verzi speciale, bio-solarul verde KiwiSun (cu mecanism de acțiune blând) oferă o culoare strălucitoare pielii, naturală, cu tentă maro caraibiană, ajută la producerea vitaminii D, precum și la absorbția calciului în corp, crește producția de endorfină și creează o stare de bunăstare generală a organismului.

Succesul rețelei noastre este rezultatul unei activități temeinice și a dezvoltării de către o echipă de profesioniști (psihologi, designeri, profesioniști în marketing, ingineri și proprietari de solare) care au lucrat o perioadă lungă de timp. Intenția noastră a fost să creăm un mediu care să facă acele câteva minute la un salon KiwiSun să fie momente pline de bucurie. Aspectul interior al studiourilor noastre acționează asupra simțurilor umane.

În rețeaua noastră de franciză, care funcționează în prezent în 8 țări, oferim exclusivitate teritorială, marketing centralizat, traininguri, IT, servicii online, design gratuit al salonului, drepturi de utilizare a numelui și imaginii și, mai presus de toate, un concept care și-a dovedit deja succesul de 66 de ori. Ne ajutăm francizații să își păstreze investiția la cel mai scăzut nivel deoarece nu există taxă de intrare în franciză și, întrucât noi suntem producătorii,  pot cumpăra aparatura direct de la noi, la preț de producător. Echipamentele și mobilierul pentru salon nu trebuie achiziționate de la noi, dar oferim, de asemenea, francizatului contactul cu cea mai ieftină sursă de aprovizionare. Compania noastră nu profită de francizații care se alătură rețelei noastre pentru că suntem interesați de cooperarea pe termen lung, pentru că veniturile noastre constau în principal din vânzarea de tuburi pentru solar și produse cosmetice. Așadar, suntem constant interesați de cifra de afaceri a saloanelor.

Pe lângă toate acestea, compania noastră oferă mai mult de 300 de produse cosmetice diferite pentru saloane, având o gamă completă de produse KiwiSun. În ultimii ani, o serie de companii internaționale mari au ales rețeaua de franciză KiwiSun pentru a introduce sau promova  noile lor produse, deoarece lanțul KiwiSun poate garanta acces direct la clienți prin distribuția eșantioanelor de produse și a fluturașilor companiei către oaspeții salonului. În ultimii ani, colaborăm cu branduri și parteneri de renume precum Dove, Signal, Rexona, Milka, Gösser, Nescafé, Perwooll sau Merck.

Unitati personalizate

5

Unitati in sistem de franciza

66 (în Irlanda, Anglia, Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, România, Grecia)

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

 • exclusivitate teritorială
 • design gratuit al salonului
 • drepturile de utilizare a numelui și a imaginii
 • un concept atractiv de imagine și un concept de afaceri dovedit
 • planificare financiară și calcul investițional
 • cele mai ieftine prețuri de achiziție datorită statutului de producător al aparaturii speciale pentru solar
 • garanția producătorului
 • instruire asigurată de francizor
 • predarea întregului know-how
 • marketing centralizat și campanii la nivel național
 • suport local de marketing
 • certificate oficiale
 • sistem de asigurare a calității
 • monitorizare a soft-ului și a serviciilor online
 • sute de produse cosmetice și produse conexe, cu gamă proprie de produse
 • suport operațional continuu, instruiri, monitorizare profesională

Investitie totala, asteptari

 • Nu există taxă de intrare în franciză!
 • Investiția totală: 70.000-100.000 € 
 • Taxa lunară de franciză: 120 € /aparat/lună

Cerinte de baza

Nu este nevoie de niciun fel de cunoștințe profesionale dobândite anterior sau de experiență profesională, deoarece franciza KiwiSun oferă un concept maturizat și complex francizaților săi. Datorită acestui fapt, aproape oricine își poate opera cu succes propriul salon KiwiSun pe teritoriul exclusiv.


Informatii despre francizor

Fox Consulting Kft.

1139 Budapest, Rozsnyay u. 11.

+36 20 965 1681

franchise@kiwisun.hu

www.kiwisun.hu

Persoana de contact pentru candidati

Dl. Péter Klein

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre KiwiSun Bio Solarium

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon de contact *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.