Fornetti Food & Beverage

Fornetti Food & Beverage
Informaţii despre sistemul de franciză
Descrierea sistemului de franciză

Franciza FFB vine ca o alternativă modernă și ca soluție fiabilă pentru domeniul patiseriei din România și nu numai. Gândită ca o locație pentru tineri, cu magazine spațioase, dotate cu mese și scaune, Fornetti Food&Beverage își propune să aducă un aer nou magazinelor tradiționale de patiserie din România și să fie perceput ca un loc pentru tineri. Ca soluții de food, pe lângă tradiționalele produse de patiserie, FFB aduce o gama variată de sandwich-uri gândite după rețete proprii, sandwich-uri proaspete, fresh, făcute pe loc, în magazin pandișpanuri. Gama food este îmbunătățită și de pizza, iar pentru a întregi gama sortimentală, FFB propune și o gamă unică în România, de produse cu un conținut scăzut de zahăr numite BakeFitt. Nu vor lipsi băuturile răcoritoare, sortimentele de cafea, produsele lactate și o variată opțiune de produse de panificație.

https://www.youtube.com/watch?v=rqwdbNp-otQ

Propriile puncte de vânzări

2 magazine în Ungaria (Budapesta)

Locaţii deschise în sistem de franciză

1 magazin deschis în Timișoara în 02.11.2017

4 magazine în Ungaria (3 în Budapesta, 1 în Gyor) 

Fotografie punct de vânzare
Fornetti Food & Beverage
Informaţii pentru francizat
Asistenţă pentru francizat

FFB – Fornetti Food&Beverage pune la dispoziția francizatului toate informațiile necesare și tot suportul necesar în amenajarea spațiului, inclusiv după deschidere. Odată ales spațiul, reprezentanții FFB vor oferi soluții de proiectare și design a magazinului conform identității vizuale a brandului. Soluția de mobilier precum și amenajarea acestuia la locație vor fi oferite de francizat. Instruirea angajaților și predarea tuturor informațiilor referitoare la produse și franciză se vor face atât înainte de deschiderea magazinului cât și după, menținând o permanentă și fructuoasă comunicare. Dotarea spațiului cu materiale de marketing, soluții pentru social media sau alte tipuri de promovare se vor face exclusiv de către francizor.

Totalul prevăzut al investiţiei

Aproximativ 650 EURO/mp

Aşteptările de bază de la francizat

Locația ideală pentru un magazin FFB este un spațiu intens tranzitat, în centrele orașelor mari sau spații comerciale. Suprafața minimă este de 65mp. 

Informaţii despre francizor
Fornetti România
Satchinez, DC Hodoni-Dudeștii Noi, km. 5, nr.384, jud. Timiș
+40 720 555 600
Ioan.magheti@fornetti.ro
https://www.facebook.com/Fornetti.Food.Beverage.Romania/
Persoana de contact pentru candidaţi

Dl. Ioan Magheți

Află mai multe
Completează formularul de mai jos dacă vrei să afli mai multe informații. Datele tale vor fi transmise direct către francizor.
Nume și prenume *
Oraș *
Telefon *
E-mail *
When you see this field leave it empty.

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank