Skinial

Skinial
Informaţii despre sistemul de franciză
Descrierea sistemului de franciză

Îndepărtarea tatuajelor fără laser – următoarea inovaţie!

Peste 10% din populaţia lumii are cel puţin un tatuaj. În ultimii 10 ani saloanele de tatuare au devenit un business enorm. Pe măsură ce tatuajele sunt acceptate în societate creşte şi cererea pentru înlăturarea acestora, din motive evidente. Îndepărtarea tatuajelor prin intermediul laserului domină piaţa, însă va pierde în curând această poziţie, pe măsură ce apar tehnologii noi, naturale. Laserul nu şterge cerneala tatuajului ci doar spage culoarea în nano-particule, care ajung să fie transportate prin vasele de sânge în tot organismul şi poluează pielea şi organele. Sunt necesare circa 30 de tratamente cu laser. Sunt foarte dureroase şi nu îndepărtează toate culorile. Studiile specialiştilor avertizează asupra faptului că tratamentele cu lase pot cauza boli grave având în vedere faptul că majoritatea cernelelor de tatuaj conţin substanţe toxice, care nu ar trebuie să fie împrăştiate în tot organismul. Acestea pot provoca alergii şi cresc riscul apariţiei cancerului.

Există o singură metodă care înlătură cerneala în mod natural: „Skinial.com – îndepărtarea tatuajelor fără laser”. Cu ajutorul acestei metode îndepărtăm toate culorile din tatuaje, cu un număr mult mai redus de şedinţe faţă de cele cu laser. Îndepărtăm chiar şi machiajul permanent.

Skinial este o companie şitiinţifică, în fruntea căreia se află un doctor-farmacist german, care foloseşte tehnologii elveţiene. În ultimii 5 ani, peste 6.000 de tratamente au fost făcute, iar astăzi, Skinial operează în 10 ţări şi 3 continente. În Statele Unite, lichidul şi metoda prin care Skinial îndepărtează tatujele sunt „în curs de brevetare”.

Skinial caută parteneri din domeniul medical sau cosmetic, care vor să fie primii care vor dezvolta pe piaţă o reţea de saloane de îndepărtare a tatuajelor. În România, investiţia pentru o licenţă master, la o populaţie de peste 20 milioane de locuitori este de numai 35.000 euro. Antreprenorii îşi pot recupera investiţia în circa 9-12 luni. Acelaşi profit este preconizat şi achiziţionarea licenţei pentru un singur studio. Activitatea poate fi făcută cu uşurinţa ca un serviciu complementar sau în regim part time, iar  în majoritatea ţărilor este executată de reprezentanţi ai domeniului medical şi/sau esteticieni. Afacerea se dezvoltă destul de uşor, ţinând cont că francizorul oferă toate echipamentele necesare, training şi un website cu o poziţie foarte bună pe Google, ţinând cont că majoritatea clienţilor vin din mediul online.

România este o ţară foarte interesantă pentru Skinial, iar în următorii 10 ani ne aşteptăm la cel puţin 10 studiori în marile oraşe. Îndepărtarea tatujelor este o problemă importantă, în special pentru musulmani, care au devenit parte din publicul ţintă. Vei deveni lider pe piaţă într-un timp foarte scurt.

Începe acest business înainte să o facă alţii. Ai doar câteva şanse în viaţă când poţi deschide o afacere care să de devină lider de piaţă în ţara ta. Skinial este una dintre aceste rare şanse. Fii tu primul care se alătură industriei de îndepărtare a tatuajelor. Cere kit-ul complet de informaţii.  

Propriile puncte de vânzări

1 în Germania (Frankfurt ).

Locaţii deschise în sistem de franciză

48 de francize (18 în Australia, 11 în Germania, 8 în Italia, 3 în Spania, câte 2 în Elveţia şi Polonia, 1 în Austria, SUA, Canada, Danemarca).

Fotografie punct de vânzare
Skinial
Informaţii pentru master francizat
Asistenţă pentru master francizat

Majoritatea clienților ne găsesc prin intermediul site-ului. Întregul site, incluzând filmulețele, fotografiile, URL-ul, blogul și pagina de știri vor fi disponibile în limba română. Francizații beneficiază de un kit complet pentru primele 10 tratamente, de training și exclusivitate regională.

Totalul prevăzut al investiţiei

Taxa de franciză va fi calculată în urma discuţiilor purtate cu viitorul partener (master francizatul). Jumătate din taxa pe care o vor plăti francizaţii reţelei va reveni master francizatului. De asemenea, jumătate din valoarea preţului lichidului folosit pentru îndepărtarea tatuajelor revine master francizatului.

Master franciza include licența pentru un studio, exclusivitate pe întreg teritoriul țări și dreptul de a vinde franciza pe o perioadă de 10 ani.

Informații despre profitabilitate:

  • Francizații nu vor plăti redevențe lunare sau alte taxe de publicitate.
  • Nu impunem vânzări minime, iar marja de profit este între 70-80%.
  • Sunt francizați care reușesc să facă profit cu doar 3-4 tratamente pe săptămână, în timp ce unii au chiar și 25 de tratamente săptămânal.
  • Prețul unui tratament este între 150-200 de euro. În medie, un client are nevoie de 3-5 tratamente pentru îndepărtarea totală a tatuajului, cu o pauză de câte 8 săptămâni între fiecare aplicare a tratamentului.
Aşteptările de bază de la master francizat
  • Căutăm master-francizați care pot adapta și dezvolta afacerea la piața românească. Master francizatul va administra și o unitate proprie, independentă de celelalte francize.
  • Master-francizatul trebuie să aibă experiență în management.
  • Francizații trebuie să aibă experiență în domeniul medical sau în cel cosmetic.
  • Localizare: Ai nevoie doar de un scaun pentru administrarea tratamentului și de un spațiu de circa 15 metri pătrați. Un centru localizat în interiorul unui apartament este mai indicat decât un spațiu stradal, întrucât oamenii cer în general discreție atunci când își îndepărtează tatuajul.
  • Skinial poate fi adaptat ca un tratament suplimentar la un clinică medicală sau la un salon cosmetic, însă poate fi pornit și ca un job part time în cooperare/ sub supravegherea unui medic.
Informaţii despre francizor
Asaloni Finanz AG
Grienbachstrasse 11, Postfach 2639, Ch-6302 Zug, Switzerland
+49 69 92884866
+49 69 21998137
leads@skinial.com
www.skinial.com
Persoana de contact pentru candidaţi

Lia DI MAURO (contact în engleză și în germană)

Află mai multe
Completează formularul de mai jos dacă vrei să afli mai multe informații. Datele tale vor fi transmise direct către francizor.
Nume și prenume *
Oraș *
Telefon *
E-mail *
When you see this field leave it empty.

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank