POLARISOL

Polarisol
Informaţii despre sistemul de franciză
Descrierea sistemului de franciză

POLARISOL Ltd. (înființată în 2014) a fost înființată ca urmare a unei inovații în tehnologia luminii polarizate. În cele din urmă, o schimbare treptată a tehnologiei inovatoare și visul de a avea un dispozitiv de ultimă oră care să multiplice efectul echipamentelor existente a devenit o realitate. Suntem compania care face posibil ca toată lumea sa se bucure de multiplele beneficii ale luminii polarizate prin crearea de dispozitive tehnologice inovatoare, la prețuri accesibile, care pot fi folosite atât în saloane cosmetice și cabinete medicale, dar și acasă, de către toți membrii familiei.

Fondatorii companiei POLARISOL Ltd. au realizat imediat oportunitatea tehnologiei care a combinat un echipament îmbunătățit semnificativ cu un preț accesibil. Dispozitivele medicale POLARISOL Ltd. sunt brevetate in cadrul celebrului proiect mondial maghiar de cercetare și dezvoltare în domeniul luminii polarizate, care a reprezentat coloana vertebrală a industriei pentru ultimele decenii.

Acest lucru, combinat cu știința avansată în domeniul ingineriei, precum și cu soluțiile de înaltă tehnologie din Japonia, Germania și SUA sunt ceea ce au făcut ca dispozitivele noastre să fie cea mai bună alegere pentru oricine caută beneficiile luminii polarizate.

Sistemul de film polarizant cu mai multe straturi, acționând pe cea mai mare suprafață optică din categoria sa și tehnologia inovatoare cu LED-uri care asigură emiterea unei cantități mai mari de lumină polarizată și mai concentrată sunt atuurile dispozitivelor Polarisol, în comparație cu ale altor echipamente care folosesc tehnologii depășite.

Designul ergonomic, în stilul smartphone sau tabletă, oferă un mod de utilizare prietenos, precum și transport și stocare facile, oferind de asemenea utilizatorului un stil elegant și o experiență unică.

Indicații medicale

Dispozitivele medicale POLARISOL sunt certificate (OGYEI-EMKI - Certificat CE nr. 5-709-500-1112) pentru următoarele afecțiuni:

  • Vindecarea rănilor, a cicatricilor post-operatorii și traumatice, tratarea arsurilor

  • Leziuni cauzate de activități sportive, afecțiuni musculare și ale țesuturilor conjunctive, entorse

  • Tratamentul tulburărilor dermatologice (de exemplu acnee vulgaris, psoriazis, rozacee)

  • Ulcere și răni ale pielii cauzate de tulburări de circulație venoasă-limfatică-arterială

  • Tratamentul rănilor de presiune (decubit) cauzate de imobilizare

Se recomandă, de asemenea, pentru aplicații medicale în:

  • Pediatrie (boli respiratorii superioare, eczeme, disfuncții musculo-scheletice)

  • TAS (tulburare afectivă sezonieră), depresia de iarnă cauzată de lipsa luminii

În plus, este ideal în tratamentele cosmetice deoarece este eficient pentru întinerirea pielii. Este un instrument puternic în lupta împotriva ridurilor, vergeturilor și celulitei.

Expansiune dinamică pe piețele internaționale

În afara pieței ungare, produsele POLARISOL sunt disponibile în Suedia, Norvegia și în alte țări din regiunea Europei Centrale. Pe aceste piețe internaționale, produsele POLARISOL sunt utilizate în principal de către profesioniști locali care activează în domeniul îngrijirii și înfrumusețării corpului (coafură, cosmetică), chirurgi plastici, dermatologi, medici sportivi, chiropracticieni și medici veterinari, care utilizează aceste dispozitive medicale pentru terapii mono sau complementare.

POLARISOL Ltd caută un profesionist cu experiență, un antreprenor cu motivație pentru a dezvolta segmentul de piață dedicat acestor dispozitive medicale în România și a profita de potențialul unei piețe neacoperite încă.

 

Propriile puncte de vânzări

Ungaria

Locaţii deschise în sistem de franciză

Norvegia, Suedia, SUA, țările din Orientul Mijlociu

Fotografie punct de vânzare
Polarisol
Informaţii pentru master francizat
Asistenţă pentru master francizat

Oferim formare completă privind modul de utilizare a echipamentelor, suport juridic și administrativ, logistic, sprijin privind organizarea campaniilor de marketing on-line și off-line.

Totalul prevăzut al investiţiei

De la 4.000 la 10.000 EUR

Aşteptările de bază de la master francizat

Vânzarea de produse cosmetice și de îngrijire a sănătății și/sau oferirea de servicii prin intermediul comercializarii dispozitivelor medicale.

Informaţii despre francizor
Polarisol Ltd.
3530 Miskolc, Széchenyi István út 66-68, Ungaria
Showroom: H-1095 Budapesta, Máriássy u.7.
+36 1 920 1264
norbert.farkas@polarisol.com
en.polarisol.com/
Persoana de contact pentru candidaţi

Mr. Norbert Farkas (English, German, Hungarian)

Află mai multe
Completează formularul de mai jos dacă vrei să afli mai multe informații. Datele tale vor fi transmise direct către francizor.
Nume și prenume *
Oraș *
Telefon *
E-mail *
When you see this field leave it empty.

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank