EASY BEER

MC
Informaţii despre sistemul de franciză
Descrierea sistemului de franciză
  • O atmosferă relaxată, confortabilă și primitoare, unde cei cărora le place berea și mâncarea artizanală delicioasă pot veni și se pot bucura de 200 de tipuri de bere diferite.
  • Oaspeții au posibilitatea de a testa o mare varietate de beri excelente și în orice cantitate la peretele cu beri. Un perete de unde te poți servi singur din cele 20 sau chiar mai multe beri selectate special de la robinet, printr-un sistem de ultimă generație de distribuție a berii.
  • Tehnologia Easy Beer permite barului să controleze modul de servire al berii, astfel încât profiturile să fie constante. Dozatoarele de bere sunt conectate la butoaie care se află într-o cameră frigorifică ce păstrează berea la o temperatură perfectă, astfel încât să aibă o aromă optimă. Se folosesc limitatoare de spumă pentru a menține cantitatea de spumă la un nivel minim astfel încât să se poată folosi fără probleme robineții de pe peretele cu beri. În locațiile Easy Beer, niciun butoi cu bere nu stă mai mult de o săptămână, astfel că nu se risipește deloc berea. Fiecare gram este contabilizat și plătit. Indiferent dacă un client dorește să guste doar câteva grame de bere pentru a testa un anume tip de bere sau vrea să-și umple o sticlă, totul se plătește.
  • Oaspeții au la dispoziție un card care poate fi folosit pentru a turna de la robinet  direct în sticlă orice bere, în cantitatea dorită. Clienții plătesc numai pentru ceea ce beau, indiferent daca este vorba de 5 grame sau de 500 de grame.
  • Berile sunt selectate de către sommelierul Easy Beer și tipurile de bere se schimbă săptămânal.
  • Sortimentul de bere include beri fine locale și internaționale, bere de cramă și alte beri neobișnuite, însă savuroase și apreciate de iubitorii de bere. Berile sunt disponibile la robinet și la sticlă.
  • Toți oaspeții Easy Beer au posibilitatea de a servi de asemenea whisky de la peretele cu whisky și vin de la peretele cu vinuri.
  • La dispoziția oaspeților, există un meniu variat cu gustări și diverse preparate, pregătite de bucătari cu experiență. Bucătăria este deschisă, astfel încât oamenii să poată vedea cum sunt pregătite preparatele comandate.
  • Atmosfera este extrem de importantă, astfel că selecția melodiilor se face de către francizor și francizatul primește coloana sonoră în format MP3 pentru a oferi un ambient adecvat locației.
  • Tehnologiile de ultimă generație, împreună cu preparatele de cramă și cu berile excelente oferă o experiență memorabilă prin facilitarea unor momente distractive, relaxante, educative și de socializare, convenabile din punct de vedere al costurilor, savuroase din punct de vedere al mâncărurilor și incitante pentru fiecare oaspete.
  • Afacerea Easy Beer este concepută pentru a oferi un venit stabil, în creștere și pentru a fi ușor de administrat. În timp ce majoritatea restaurantelor au o rata ridicată a costurilor cu personalul, Easy Beer menține aceste costuri la un nivel minim, oferind în același timp clienților servicii excelente. Partenerii francizați beneficiază în cadrul pachetului de franciză de toate instrumentele necesare, materialele, cursurile de bar și de restaurant, precum și de formarea profesională a primilor angajați din perspectiva relației cu clienții.
  • Profitabilitatea și durata de viață a afacerii este asigurată datorită cererii mari de bere și a interesului crescut pe care berea de cramă a căpătat-o la nivel mondial, precum și datorită marjelor de profit foarte convenabile.
  • Francizorul a dezvoltat un soft inovator, propriu, pe care l-a integrat în sistemul de gestiune al punctelor de vânzare pentru încărcarea cardurilor și a numerarului, pentru monitorizarea utilizării, a loialității și verificării la casa de marcat. Soft-ul permite de asemenea monitorizarea vânzărilor și a consumului de oriunde din lume, prin intermediul internetului și al computerului sau al telefonului inteligent / smartphone. Soft-ul este sincronizat perfect cu punctele de vânzare și cu aparatele de distribuire a berii si li se vor adăuga funcții noi în viitor.
  • Sommelierul de bere al francizorului va fi și sommelierul francizatului. Nu este nevoie să angajezi personal scump pentru a face selecția de beri întrucât sommelierul Easy Beer vă ajută să faceți cea mai bună selecție de beri locale și internaționale pentru regiunea în care dezvoltați afacerea.
  • Barul și afacerea în sine pot fi foarte complexe, implicând numeroase calcule pentru a urmări evoluția prețurilor de cumpărare, stocurile, marketingul, resursele umane și marjele de profit. Echipa Easy Beer a calculat marjele de profit, astfel încât să acopere și costurile pe care le suportă francizatul. Aceste calcule pot fi folosite ca reper pentru a vă maximiza profitabilitatea.
  • Selecția de beri include cele mai populare și mai profitabile beri, inclusiv în cazul celor locale. Opțiunile pentru preparatele alimentare se decid, de asemenea, în funcție de rezultatele analizei costurilor și profitabilității, precum și de perioada de valabilitate, asocierea cu tipurile de bere, cu preferințele regionale și cu variațiile sezoniere. Desigur, francizatul va fi direct implicat în acest proces pentru că știe cel mai bine care sunt cerințele pieței locale. Bucătarul Easy Beer va lucra cu francizatul pentru a pregăti meniurile potrivite și pentru a face selecția de beri și, de asemenea, va actualiza aceste meniuri în mod regulat.
  • Francizorul va face ca acest proces să fie cât mai simplu pentru francizat, astfel încât acesta din urmă să se poată concentra pe partea operațională a afacerii și să devină profitabil cât mai curând după deschiderea restaurantului.

Propriile puncte de vânzări

2 restaurante în Riga, Letonia

Fotografie punct de vânzare
Informaţii pentru master francizat
Asistenţă pentru master francizat

Pachetele de franciză Easy Beer sunt proiectate pentru a fi disponibile în trei configurații flexibile:

  • Bar / restaurant într-o zonă turistică aglomerată
  • Bar / restaurant într-un mall / aeroport (fără terasă)
  • Bar / restaurant pentru localnici, în zone aglomerate (cu impact sezonier scăzut și cu meniu puțin diferit)

Cerințe pentru afacere:

  • Locație cu suprafață de la 150 mp până la 500 mp
  • Locație adaptată modelului de franciză (modelul este disponibil și pentru locații care necesită transformare)
  • Unități individuale, multiple sau cu posibilitate de extindere

Pachetul de franciză Easy Beer include:

  • Angajarea și formarea personalului care deservește departamentul de servicii clienți
  • Manual complet de operațiuni de franciză
  • Manualul de brand care include toate imaginile, fonturile, grafica, logo-urile și textele
  • Modelul financiar detaliat pentru dezvoltarea unei unități / mai multor unități
  • Evaluarea și aprobarea locației și a spațiilor anexe
  • Poziționarea meniurilor pentru bere și preparate alimentare (dacă este necesar)
  • Principiile de stabilire a prețurilor și de comercializare
  • Tehnologii Easy Beer proprii, inovatoare, împreună cu soft-ul aferent
  • Planul de proiectare
  • Echipamente inovatoare de comercializare a berii și soft-ul afferent, la prețuri speciale, disponibile numai pentru francizații Easy Beer
  • Opțiuni de leasing disponibile
  • Oferte alternative de mobilier, echipamente și accesorii de la alți furnizori sau producători, de asemenea disponibile la prețuri speciale
  • Model predefinit de website și domeniu de internet
  • Training permanent și vizite pentru monitorizare
  • Suport constant și instrumente de marketing
  • Actualizări periodice ale meniurilor cu toate rețetele și instrucțiunile
Totalul prevăzut al investiţiei
  • Investiția totală depinde de mai mulți factori, printre care se numără costul îmbunătățirii sau renovării locației, chiria etc.
  • Un bar / restaurant tipic Easy Beer ar necesita investiții începând cu 150.000 de EUR (incluzând echipamente și soft de aproximativ 80.000 de EUR. Opțiunea de leasing este de asemenea disponibilă. Francizații sunt rugați să solicite detalii dacă sunt interesați de această opțiune.
  • Perioada de amortizare estimată este de 14 – 30 de luni.
  • Acordul de franciză se va încheia pe o perioadă de 10 ani, cu opțiune de prelungire.

Taxa de franciză:

  • Taxa standard: 23.750 EUR
  • Taxa de intrare va fi redusă pentru primii francizați din România și pentru francizații cu mai multe unități.
  • Taxa de redevență se va percepe începând cu luna a 4-a de funcționare.

Dezvoltarea zonei:

  • Condițiile privind dezvoltarea zonei vor fi convenite independent.
Aşteptările de bază de la master francizat

Francizatul nu trebuie sa aibă expertiză în amenajarea și gestionarea barului sau a restaurantului întrucât francizorul se va ocupa de aceste aspecte. Francizatul trebuie doar să fie pasionat de domeniul gastronomic și de berile de calitate și să fie capabil să creeze o atmosfera plăcută, care să încurajeze socializarea între clienți. Bineînțeles, francizatul trebuie să aibă resursele financiare pentru această investiție.

Informaţii despre francizor
SIA Easy Beer
Tiklu 11a- 10, LV-2010 Jurmala, Letonia
+371 29 558 222
franchise@easybeer.eu
www.easybeer.eu
Persoana de contact pentru candidaţi

Juris Roganovs (please contact in English)

Află mai multe
Completează formularul de mai jos dacă vrei să afli mai multe informații. Datele tale vor fi transmise direct către francizor.
Nume și prenume *
Oraș *
Telefon *
E-mail *
When you see this field leave it empty.

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank