Pe forum despre articolul: Va avea Arena Mall Bacău mai mulți vizitatori?

13.11.2012
MARA
*.230.193.34

Cu siguranta va avea mai multi vizitatori Arena Mall Bacau nu stiu insa daca vor cheltui mai mult.Moldova a ramas una din cele mai sarace zone din Romania si zona de unde au plecat cei mai multi capsunari.constructori pentru ca asa au fost indicatiile de la mai marele tarii.Nu se poate compara cu zona Sibiului....

21.11.2012
ION
*.residential.rdsnet.ro

O sa fie o nebunie mai bine zis un adevarat razboi pentru primii 50 asta cu siguranta o sa fie o nebunie taman de ziua nationala

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank