Pe forum despre articolul: Un desert englezesc

19.12.2012
GABRIEL
*.230.193.34

Sa vedem ce produse\" sanatoase\" o sa le inlocuiasca pe cele cu multe calorii care erau adevarate bombe culinare mai ales pentru tineret.Toata lumea a aflat acum de o alimentatie sanatoasa si nu este deloc greu sa si o aplici in practica.

19.12.2012
TURCU
*.residential.rdsnet.ro

Dupa asa un stil de viata sanatos o sa-i vezi pe toti dansand din buric ,din solduri onduind si grabnic spre latrina alergand

31.12.2012
Catrina
*.230.193.34

Sigur concurezi la 400 m garduri dupa un iaurt congelat si fructe ...treci apoi la paine prajita si liliput...

01.01.2013
2013
*.residential.rdsnet.ro

Varza murata si muraturi dupa o masa copioasa de Revelion...LA MULTI ANI 2013

07.01.2013
IONELA
*.230.193.34

Cred ca pe teritoriul Romaniei trebuie modificate un pic ingredintele In loc de iaurt ar trebui frisca cu spuma de capsuni ,zmeura.,fragi, preserate cu ,alune nuci maruntite ca prajite isi pierd din calitati

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank