My Culture a deschis până în prezent peste 25 de unități în franciză în Marea Britanie, Irlanda, Portugalia, China, Kazahstan și Emiratele Arabe Unite.
Miercuri
19.12.2012
My Culture produce și comercializează deserturi pe bază de iaurt şi vrea să se extindă prin franciză în România.
 

O nouă viziune asupra mâncărurilor de tip fast-food este dezvoltată de rețeaua de franciză britanică My Culture. Compania promovează un stil de viață sănătos prin intermediul unor produse ecologice, cu un conținut scăzut de calorii, fără grăsimi, zahăr sau gluten, pe bază de iaurt proaspăt sau congelat și fructe. My Culture și-a anunțat intenția de a se dezvolta și pe piața locală și caută master francizați pe teritoriul României și în alte țări din regiune.

”Vrem să extindem standurile cu produsele My Culture în întreaga lume”, spun reprezentanții companiei. Potrivit acestora, ”standurile moderne My Cultue, cu un design prietenos, în culori calde, sunt proiectate pentru a fi utilizate în principal în zona de food-court a centrelor comerciale și în apropierea cinematografelor.”

Potențialii master francizați trebuie în primul rând să fie interesați să atingă succesul cu ajutorul acestui concept inovativ. De asemenea, aceștia trebuie să aibă experiență în managerierea unei afaceri și să cunoască foarte bine zona în care intenționează să extindă rețeaua My Culture.

Totalul investiției pentru achiziționarea master francizei My Culture se ridică la 70.000 £ (aproximativ 87.000 de euro). Master francizatul percepe redevențe lunare de 6 % din cifra de afaceri de la fiecare francizat, din care 50% sunt redistribuiți către sediul central MY Culture și 50% rămân la master francizat. Taxa de franciză pentru un francizat este de 37.000 de euro. Contractul de franciză se semnează pe o perioadă de 10 ani și nu se percep taxe suplimentare pentru prelungirea perioadei acestuia.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/5/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015