Iarna, car și vara, sanie!

PEGAS a semnat primul contract de franciză pentru România! Noul francizat pregătește terenul pentru deschiderea magazinului PEGAS până în primăvara lui 2019.

Pur și simplu ... 5 TO GO

5 To Go ne demonstrează zi de zi că sistemul de franciză poate fi generatorul unei afaceri mari, cu o creștere accelerată.

Top 5 cele mai mari francize fast-food din lume

Subway a detronat McDonald’s în topul celor mai mari fast-food-uri din întreaga lume.

Mutare strategică pe piața asigurărilor

Ritter Broker a încheiat recent un parteneriat strategic cu Niro Investment. Care este următoare mutare?

Un SISTEM bun generează creștere

Despre franciza RE/MAX se pot spune multe, dar cea mai în măsură să ne ofere detalii este Ramona Cuc, Broker și Owner al Agenției imobiliare RE/MAX Grup de Lux din Cluj-Napoca.

Gigantul PRESSTO vine în România

În comparație cu alte mărci din această industrie, Pressto se diferențiază prin oferirea anumitor servicii pe care foarte puține companii le oferă.

FRANCHISE EXPO 2018 se apropie

Cel de-al 16-lea cel mai mare târg de franciză din Europa Centrală și de Est, FRANCHISE EXPO 2018, va avea loc în perioada 18-20 octombrie, la Palatul de Cultură și Știință din Varșovia.

CAFEAUA – “elixirul” de zi cu zi

5 to go a lansat recent gama de “cafea pentru acasă”, cu 5 tipuri de cafea. Mai multe variante de cafea pot fi însă degustate în cafenelele 5 to go.

RE/MAX: Educația face diferența

Cum se diferențiază un agent imobiliar profesionist de un simplu practicant din domeniul imobiliar?

Pasiune și perseverență

Acestea sunt cuvintele care definesc experiența profesională a lui Marius Cîmpeanu, Manager de proiect al francizei Bella Italia. Și povestea merge mai departe ...

Educația face rețeta succesului

Sau de ce să investești în franciza SmartyKids - Școala de aritmetică mentală?

RITTER Broker continuă expansiunea

Ritter Broker nu se limitează la piața românească și țintește către piețe noi din Europa.

Franciza – cu ce se mănâncă?

Dacă asociezi francizele cu termenul de afaceri, atunci ești pe drumul cel bun. Merită să cunoști în detaliu ceea ce înseamnă o franciză deoarece aceasta poate fi modalitatea potrivită pentru tine de a conduce o afacere.

Spălatul rufelor în franciză

În urmă cu patru ani, trei prieteni au inaugurat în România Easywash Laundromat Concept, o spălătorie de rufe self service cu program non-stop

Cafenea in loc de masina!

La 20 de ani și-a făcut propria cafenea 5 to go cu banii cu care ar fi trebuit să-și cumpere prima mașină

De la vis, la afacere în franciză

Te-ai gândit să începi o afacere și ai nevoie de finanțare? În perioada următoare, zece mii de antreprenori vor fi selectați pentru a semna acordurile de finanțare prin intermediul programului Start-up Nation 2018, prin care se vor acorda până la 200.000 de lei per proiect.

Skiby Kids - franciza cu îmbrăcăminte pentru copii

Skiby Kids este un brand de îmbrăcăminte pentru copii de toate vârstele și pentru toate anotimpurile, care poate fi găsit prin intermediul magazinului on-line sau e-shop-ului.

Termeni business împrumutaţi din engleză

În conversaţiile zilnice folosim tot mai des o serie de cuvinte împrumutate din limba engleză. Ce nu ştie toată lumea este că deşi pronunţăm aceste cuvinte ca în engleză originea acestora nu este întotdeauna britanică.

Schimbări strategice la Fornetti

Lanţul de patiserii Fornetti s-a extins rapid prin intermediul francizei, numărând acum aproape 800 de unităţi.

Excelența face diferența

Industria ospitalității este un sector al economiei românești aflat în plină dezvoltare, care are nevoie mai mult decât oricând de personal competent, capabil să facă față noilor cerințe.

Zara, o poveste spaniolă profitabilă

Grupul spaniol de modă Inditex a înregistrat în anul 2012, în România, afaceri de peste 150 milioane de euro.

Franciza ABC – tipuri de franciză

Sistemele de franciză pot fi clasificate în moduri variate, în funcție de anumite caracteristici, dar ele sunt fundamental diferite în funcție de 3 criterii.

Cum să reuşeşti ca antreprenor în industria fast-food

Olivian Miţaru, partener francizat Spartan, vorbeşte despre motivele care l-au determinat să aleagă acest brand

După 20 de ani, Subway își schimbă imaginea

După 20 de ani, franciza Subway a rețelei americane plănuiește o schimbare în design și un nou logo al companiei. Motivul constă în dorința de a îmbunătăți serviciile oferite clienților.

O afacere de succes - merită să cumperi conceptul de la cineva?

Numărul argumentelor ce susțin cumpărarea unei afaceri în franciză este egal cu numărul argumentelor care dezaprobă o astfel de investiție. Însă cea mai mare influență în luarea acestei decizii trebuie să o aibă situația ta curentă.

Pe piața de curierat se câștigă bine

DPD România, companie de curierat care se dezvoltă în sistem de franciză, a anunțat afaceri în creștere pentru primul semestru al anului.

Crezi că e o idee bună să investești în franciza Fornetti?

Te asigurăm că e una dintre cele mai bune idei! Iată de ce .... conform ultimelor raportari oficiale, lanţul Fornetti a făcut un profit de 18 milioane de lei din minipateuri şi produse de patiserie.

Primul mall din Prahova își deschide porțile

Peste 100 de magazine vor fi deschise în centrul comercial Ploiești Shopping City. Care dintre acestea sunt francize?

Contractul de franciză în legislația românească

O analiză din perspectiva juridică a cadrului legislativ ce reglementează franciza în România poate fi foarte utilă în ceea ce privește prevenirea problemelor de drept ce se pot ivi pe parcursul derulării raporturilor de franciză.

5 motive să te alături francizei Fornetti

Fie că vorbim de centrul unui oraşel de provincie sau de o străduţă a unui oraş mare, o patiserie îşi găseşte mereu locul în decor.