Wash Shoes, o franciză sigură de viitor
Wash Shoes, o franciză sigură de viitor / Brandul Wash Shoes, prin care se continuă o activitate care nu va dispărea niciodată, dar care a fost reinventată și tehnologizată la nivelul zilelor noastre, este deja una dintre francizele care și-au dovedit profitabilitatea
Luni
25.03.2024
O tradiție reinventată prin franciza Wash Shoes, un business exclusiv românesc început în pandemie, care are creșteri financiare și operaționale an de an, își așteaptă noii parteneri.
 

Dacă ești în căutarea unei francize cu o investiție mică și cu rezultate demonstrate, Wash Shoes este alegerea potrivită pentru a începe un business nou. După trei ani de activitate, având deja rezultate demonstrate, Wash Shoes asigură infrastructura unei afaceri la cheie, cu un istoric bazat pe realitatea economică autohtonă și continuu adaptată nevoilor clienților săi. Activitatea din acest domeniu vine de la începuturile omenirii și nu va dispărea niciodată, ci doar se va adapta vremurilor, modelelor de încălțăminte și noilor tehnologii prin care se intervine asupra acesteia

Fondatorii societății au pornit afacerea cu scopul de a suplini o cerință reală de piață, când vine vorba depre o încălțăminte curată, precum și de servicii de vopsitorie și cizmărie.

Wash Shoes este locul potrivit pentru cei care vor să își mențină încălțămintea curată, fără să o deterioreze. Aparatele bazate pe abur, cu care lucrează, precum și operațiunile de igienizare, vor face ca încălțămintea să arate aproape ca nouă, acoperind o zonă foarte diversă, de la adidași alcătuiți din orice material, până la cizme din piele, piele întoarsă, pantofi, etc. În plus, asigură și reparațiile de perne Air Max.

Să lucrezi în sistemul de franciză Wash Shoes înseamnă să te bucuri de o afacere sustenabilă, precum și de suport și susținere permanentă. Francizatul va beneficia de întreg sistemul de business și de know how, de manualul de franciză, de suport în ceea ce privește amenajarea locației, de training specializat pentru administrator și pentru viitorii angajați, de un marketing la nivel național. De asemea, noii parteneri vor beneficia de un suport permanent în gestionarea serviciilor și, foarte important, de consumabile pentru uz intern la preț de producător.

Taxa de franciză, de doar 4000 de euro + TVA este deosebit de atractivă, iar redevențele sunt negociate contractual în funcție de zona unde este amplasată locația, spațiul minim fiind de 35 mp.

Franciza Wash Shoes vizează, în principal, orașe cum ar fi Alba Iulia, Arad, Bacău, Brăila, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Sibiu, Suceava sau Timișoara.  


Ștefan Pricop
Business Development Manager