Pe forum despre articolul: Franciza - alegerea marilor retaileri?

20.02.2013
VALY
*.residential.rdsnet.ro

Mereu aproape ar spune un post de televizune.Mai aproape de clienti este sloganul magaznelor de proxmtate Express Daca este spre bnele consumatorlor este si mai bine

21.02.2013
MIA
*.230.193.34

Nemeipomenit ar fi ca prin remodelare sa includa in proiectul lor si cate un segment de productie-sere.ateliere -orice sa fie si din productie proprie.Din ce in ce mai mult se observa ca se cauta produsele romanesti.Cine a spus ca pretuim un lucru dupa ce il pierdem a spus un mare adevar .

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank