Pe forum despre articolul: Perla italiană din piaţa francizei

07.05.2013
ILINCA
*.residential.rdsnet.ro

In fiecare sezon mi am achizitionat alt costum de baie. Chiar daca nu imi propusesem pentru ca fostul nu mai era de actualitate se purtau alte culori vechiul se decolorase sau mai rau intrase la apa

15.05.2013
MONA
*.residential.rdsnet.ro

Umblam dupa perle si citind articolul mi-am amintit ca lenjeria mea mai trebuie reinoita neaparat

18.05.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

adevarul e ca lenjeria intima trebuie reinnoita cat mai des!!!

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank