Pe forum despre articolul: Franciza, un succes pentru CCC

12.06.2013
MIA
*.residential.rdsnet.ro

\"Suntem foarte multumiti de centrele din Romania...\"In sfarsit ne lauda si pe noi cineva,sa auda si francezii care nu pierd nici o ocazie sa ne faca cersetori ,ungurii care nu ne recunosc de vecini ...

19.06.2013
ANA
*.rdsnet.ro

Cine nu vrea sa fie Cenusareasa...cine nu asteapta un print cu pantoful minune care sa schimbe viata...

19.06.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

Bine ca le merge bine francezilor la noi!!!pacat ca noi nu ne putem impune pe o piata din alta tara....

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank