Pe forum despre articolul: Propriul restaurant sau o franciză?

26.06.2013
MIA
*.residential.rdsnet.ro

Nu stiu cum este sa fii in pielea unui investitor dar banuiesc ca orice sfat este binevenit.Daca s-ar reglementa si politica bancilor in sensul incurajarii investitorilor stim cu totii cat de greu se obtine un imprumut si cate comisioane,dobanzi ,asigurari platim si cand nu mai suntem buni de plata pierdem tot

27.06.2013
FLORIN
*.residential.rdsnet.ro

M-a pus pe ganduri ideea cu mutatul...daca ai spatii de cazare daca nu la rude sau vecini ...

27.06.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

mie mi-ar placea sa ma alatur unei francize....

03.07.2013
RARES
*.230.193.34

Ce zici Diana,de ambele?

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank