Pe forum despre articolul: O lady în decorul unei francize auto

04.07.2013
MIA
*.230.193.34

Romanilor le plac masinile scumpe si frumoase dar le plac si autostrazile pe care sa circule cu masinile lor...BETELUL ne-a lasat cu ochii-n soare,au construit in Albania,la noi s-au facut ca incep si atat...cine se autosesizeaza?

05.07.2013
RARES
*.residential.rdsnet.ro

Un titlu care se potriveste ca o manusa...o descriere care ma indeamna s-o cunosc pe intervievata

09.07.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

intr-adevar nu exista nu poti..ci nu vrei cu adevarat!!!felicitari intervievatei!!

09.07.2013
gabryelo1
*.residential.rdsnet.ro

o idee foarte buna, care cred ca va avea succes si la noi tinand cont ca sunt destui care isi iubesc masinile mai ceva ca pe copii lor.

10.07.2013
LIDIA
*.230.193.34

Fetele sunt mult mai constiincioase,sper ca nu se vor supara baietii,dar se simte faptul ca nu mai este armata obligatorie unde deveneau \"barbati\"...si normal ca tin mai mult la masini decat la copii.iar nevrednicele mame ii cresc singurele...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank