Forum Despre articol: Rompetrol se extinde în Moldova și Bulgaria 125

MIA 06.08.2013 *.5-13-97-117.residential.rdsnet.ro

Ar fi minunat sa se ocupe si cu forarea petrolului din Marea Neagra sau cu descoperirea unor noi zacaminte

ION 08.08.2013 *.5-13-97-117.residential.rdsnet.ro

Moldova este a noastra si ale  urmasilor urmasilor nostri si asa este cum a spus marele Stefan

DIANA 11.08.2013 *.5-13-95-152.residential.rdsnet.ro

Bani nu sunt dar benzina e cautata mai ales la traficul de pe sosele din ziua de azi...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.