Pe forum despre articolul: Francizele educaţionale: programe de educaţie complementară şi afterschool-uri

31.05.2012
diana
*.rdsnet.ro

Sunt de acord si apreciez articolul postat mai sus pentru ca ma numar si eu printre parintii care vor opta pentru un afterschool.Felicitari!

31.05.2012
carmen
*.rdsnet.ro

Francizele educatioanale ne vor ajuta pe noi parintii sa ne educam copiii intr-o societate care ne ofera putine alternative ,in comparatie cu programul incarcat din viata de zi cu zi.Felicitari pentru articol!!

31.05.2012
Login
*.230.193.34

De noi depinde viitorul acestei tari.De multe ori ma intrebam ce lasam noi pentru copiii nostri? O educatie aleasa ar fi una dintr variante

04.06.2012
Stefan
*.166.128.16

Este nevoie de initiative de acest tip in Romania!

 

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank