Forum Despre articol: România, un factor important pentru dezvoltarea francizei Subway în Europa 115

MIA 22.08.2013 *.5-13-97-117.residential.rdsnet.ro

Intr-adevar un faimos fan au in prezenta celebrului fotbalist Pele pe care nu l-am vazut jucand dar i-am admirat o executie de exceptie in filmul Meciul secolului

NELU 25.08.2013 *.5-13-97-117.residential.rdsnet.ro

Ideea prepararii la vedere cred ca place multora,stii ce mananci si este asigurata si igiena care in spatele usilor inchise este nesigura...

DIANA 27.08.2013 *.5-13-88-27.residential.rdsnet.ro

Si mie... imi surade ideea prepararii la vedere..si igiena si modul de preparare

MIA 09.09.2013 *.193.230.193.34

Cand este vorba de dezvoltare,in orice domeniu.Romania ar trebui sa fie fruntasa...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.