Pe forum despre articolul: Prima franciză McDonald’s din Vietnam

02.09.2013
PAULUS
*.residential.rdsnet.ro

Era timpul sa se mai ingrase si ei...sa -si mai diversifice meniul...de fapt americanii au fost in vizita la ei,este vorba despre vietnamezi

04.09.2013
NORA
*.residential.rdsnet.ro

Nici nu o sa-si aminteasca de orez cand vor gusta cartofii prajiti crocant...

04.09.2013
JUSTITIARUL
*.residential.rdsnet.ro

Am aflat din surse sigure ca s-a copiat din articolele de pe forumul portalului Franchinsing info ro...Sa renunte la aceasta practica ca urmarile vor fi neplacute...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank