Pe forum despre articolul: Colonelul Sanders salută din nou Valea Prahovei

07.10.2013
MIA
*.230.193.34

Jos palaria pentru cei care ajuta tinerii fara posibilitati materiale sa-si continuie studiile .Se gandesc la viitor si asta este de apreciat...

07.10.2013
VALY
*.residential.rdsnet.ro

Noi locuri de munca si un ajutor nesperat pentru cei sarmani

 

09.10.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

felicitari colonelului Sanders...poate se alege ceva de Romania asta...

10.10.2013
MARA
*.230.193.34

Primul gand-chiar daca foamea este mare ar fi - Cat de sanatoase sunt produsele din fast-fooduri ? Dar se poate lucra si aici...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank