Pe forum despre articolul: Express, franciza afacerilor de familie

16.10.2013
RARES
*.230.193.34

Sa inteleg ca numai in Brasov,Bucuresti si Ilfov functioneaza afacerile de familie?

16.10.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

BUCURESTI e capitala..normal ca acolo merg ca doar n-or merge in ...ONESTI

17.10.2013
FILIPA
*.230.193.34

Este si Onestiul capitala Vaii Trotusului,fosta platforma industriala cu rafinarie, combinat,fostul Gheorghe Ghiorghiu Dej unul din fostii presedinti care daca nu ar fi murit fortat veneau bucurestenii la noi...ce viata am fi dus...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank