Magazinele Carrefour Express au o suprafață între 160-220 metri pătrați și însumează între 3.000-4.000 de produse.
Miercuri
16.10.2013
Rețeaua de franciză al retailer-ului Carrefour a ajuns la 42 de magazine de proximitate „Express”, dintre care șase în orașul Brașov și 36 în București și Ilfov.
 

Multe povești de succes din mediul business sunt întemeiate de familii. Carrefour a luat în considerare acest aspect când a lansat franciza Express. ”Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România”, informează retailerul într-un comunicat de presă transmis redacției.

Zilele acestea, grupul Carrefour România a anunțat intrarea în rețeaua Express a trei noi magazine de proximitate operate în regim de franciză: prin colaborarea cu RostCom - Express RostCom Prunului și Express RostCom Brândușelor, în orașul Brașov și prin colaborarea cu Gulliver - Express Gulliver Uioara, în București. În acest moment, rețeaua numără 42 de magazine de proximitate „Express”, dintre care șase unități în orașul Brașov și 36 în București și Ilfov.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 138 de magazine: 24 hipermarketuri „Carrefour”; 71 supermarketuri „Market”; 42 magazine de proximitate „Express”; 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Principalii competitori Carrefour de pe segmentul francizelor de proximitate au un program mai agresiv de expansiune. Metro vrea să încheie anul cu peste 1.000 de magazine ”La Doi Pași”, iar Mega Image deschide Shop&Go-uri pe bandă rulantă.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015