Pe forum despre articolul: Lumea jucăriilor Jumbo în România

17.10.2013
IULIAN
*.230.193.34

Ma bucur ca alaturi de jucarii si imbracaminte sunt si decoratiuni pentru camera copiilor.Pierdem mult timp cautand ceva dragut pentru camera prichindelului.

17.10.2013
MARIANA
*.230.193.34

De unde stii cum este marea grecilor?

25.10.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

Lumea jucariilor e minunata ....si f bine ca apar accesorii pt camera copiilor poate reusesc sa-i fac si eu camera lui Rares,,...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank