Forum Despre articol: România, prima alegere din Europa a francizei Ethan Allen 125

MIA 13.12.2013 *.193.230.193.34

Sa fim mandri ca Ethan Allen ne-a preferat in Europa,bine dupa Belgia sau desi nu recunosc cred mai devreme ca poate se conving si strainii ca romanii iubesc frumosul care ii emotioneaza...

DIANA 13.12.2013 *.82-137-14-15.rdsnet.ro

POZA E SUPERBA...MI AR PLACEA SA FIU ACOLO PT VREO 12 ORE:p

MARINA 13.12.2013 *.5-13-87-176.residential.rdsnet.ro

De ce numai cateva ore,tu meriti toata viata sa te odihnesti acolo dupa o zi de munca nu tocmai usoara

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.