Pe forum despre articolul: Francize de patru stele

16.12.2013
MARIA
*.230.193.34

Calitatea serviciilor ocupa un rol foarte important in succesul incasarilor imbinate desigur cu petrecerea timpului in mod atractiv,diversificat si niste avantaje pentru fidelitate nu ar fi de neglijat

17.12.2013
IULIAN
*.residential.rdsnet.ro

De ce sa mergem sa petrecem concediile la bulgari,greci,turci pentru ca serviciile lor sunt ireprosabile  cand avem si la noi posibilitati cel putin la fel daca nu mult mai bune si romanii sunt talentati si se pricep si la turism

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank