Pe forum despre articolul: Norocul irlandezului se dă în franciză

17.03.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Le place maghiarilor in Transilvania NOASTRA si ar trebui sa le urmam si noi exemplu in unitate pentru ca altfel o sa ne impuna dragostea lor si nu ne va fi bine

17.03.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

Transilvania pamant romanesc ,sa nu cumva sa ajungem ca in romanul Ion sa ne judece in tara noastra alte natii, care au cerut pamant si apa si n-au mai plecat

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank