Pe forum despre articolul: O nouă experiență în domeniul cafelei

20.09.2012
Larisa
*.230.193.34

Mentinerea calitatii pe tot parcursul activitatii presupune mentinerea unei clientele fidele si diversificarea sortimentelor(Cookies`n creme)cred ca asigura succesul de care vrem sa ne bucuram toti

28.09.2012
Petru
*.230.193.34

Felicitari d-lui Marinescu pentru ca intinde o mana de ajutor celor care au nevoie. Mai rar asa Oameni...

 

04.10.2012
Iulia
*.residential.rdsnet.ro

White Chocolate Mocha,Choc Macadamia Latte,Irish Nut Creme...cred ca sunt niste sortimente delicioase si vin cu un plus de savoare si gust,cu siguranta o sa le incerc pentru a-mi diversifica obiceiul zilnic al servirii cafelei simple.Un articol savuros si aromat,prezentat exceptional!!

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank