Pe forum despre articolul: Primul magazin modular din sud-estul Europei

12.06.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

SIGHISOARA -UNUL DIN CELE MAI FRUMOASE ORASE DIN ROMANIA, UNDE CULMEA S-A PASTRAT ISTORIA INAINTASILOR NOSTRI,CARE NE-AU LASAT MOSTENIRE,NOI CE LASAM COPIILOR NOSTRI?

12.06.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Nu poti sa nu te gandesti ca imprejurimile Sighisoarei ii plac si printului Charles,ne face o reclama frumoasa pe care noi romanii nu stim din pacate s-o valorificam

12.06.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

Si oamenii sunt deosebiti la Sghisoara,frumosi,gospodari ospitalieri...

17.06.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Ce bine arata magazinul!!!si daca e la indemana cumparatorului de ce nu?

 

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank