Forum Despre articol: Francizele din România adună anual 1,4 miliarde de euro 125

Mia 13.06.2014 *.193.230.193.34

233
O prima lectie de business,in vreme de criza cand nu se face nimic pentru OM...este tratat ca un obiect neinsemnat

Rares 13.06.2014 *.5-13-87-121.residential.rdsnet.ro

89

Dupa cum ne se promite ca vor creste veniturile de la 1 ianuarie 2015,{fie vorba intre noi daca nici acum in an electoral nu cresc veniturile dupa nu ne putem astepta deecat la taieri}atunci putem lua in calcul puterea de cumparare

DIANA 17.06.2014 *.5-13-96-87.residential.rdsnet.ro

225

Normal ca fast foodurile sunt la putere..Cel putin liceeni sunt la coada mereu...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.