Pe forum despre articolul: Fornetti vrea să-și stingă datoriile până în 2019

17.06.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

L a noi in oras alaturi de Fornetti, s-a deschis GIGI unde totul este la vedere,am citit asa ceva tot in acest portal,inclusiv framantarea alauatului,si deocamdata le-au suflat cilentii

17.06.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Asa e..si produsele de la Gigi sunt mai gustoase!!!

17.06.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

Dupa ce isi vor achita datoriile sigur vor urma si beneficiile,CAND  TOT FACI DATORII SI NU SE VEDE NIMIC AR TREBUI SA TE RETRAGI

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank