Pe forum despre articolul: Paralela45 anunţă o creştere cu 25% a vânzărilor în 2014

19.06.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Au destinatii precise si in locuri speciale demne de bagat in seama

19.06.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Nu ar trebui sa iei concediu si sa nu mergi sa te relasezi fie  in tara unde avem atatea locuri minunate fie peste hotare.

20.06.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

O destinatie de vis ,nu pierdeti ocazia...in viata sunt si bucurii dar trebuie sa le cauti

26.06.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Mi-ar placea sa ajung in Asia sau Africa..dar deocamdata ma limitez la bulgari...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank