Pe forum despre articolul: Rețeaua EUROMASTER a crescut de la 14 la 23 puncte de lucru în România

25.06.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Avem nevoie de anvelope si servicii de calitate la gropile de pe "drumurile noastre toate"

25.06.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

Chiar imi place "umbrela europeana" si ma simt si eu o picatura care aluneca si ...viseaza la o lume mai buna

26.06.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Bine ca s-au extins, masinile mereu se strica asa ca...bravo lor.

28.06.2014
comentariu: 13
*.residential.rdsnet.ro

Daca a crescut numarul punctelor de lucru a crescut si numarul locurilor de munca si daca sunt in interiorul tarii este ok !

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank