Pe forum despre articolul: Elefantul albastru s-a împrietenit cu micuțul pinguin

2014-09-29

Elefantul albastru s-a împrietenit cu micuțul pinguin

Editura cehă Blue Elephant, specializată în publicarea de cărți pentru copii, a încheiat un parteneriat prin care copiii din întreaga lume vor avea ocazia să-l cunoască pe îndrăgitul pinguin Krteček.

Toate filialele Blue Elephant din întreaga lume vor avea permisiunea să ofere tinerilor cititori cărți care îl vor avea ca personaj principal pe mult îndrăgitul erou Krteček, creat de Zdeněk Miller. ”Considerăm că acest lucru este în folosul tuturor partenerilor noștri, iar acest lucru ne bucură foarte mult”, a declarat Marek Halfar, co-fondatorul editurii Blue House. Datorită acestui parteneriat copiii din afara Cehiei vor avea ocazia să își facă un nou prieten din lumea cărților: pinguinul Krteček. Deținătoarea licenței Krteček este compania Little Mole, deținută de Zdenek Miller Carolina. Personajul Krteček este cunoscut în întreaga lume, în țări ca Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Slovacia, Franța, Scandinavia, Rusia, Japonia și chiar China. Editura cehă Blue Elephant a fost fondată în urmă cu 16 ani și oferă în principal cărți detinate tinerilor cititori. Prin intermediul cărților oferite de editură copiii se pot transpune în pielea personajelor și pot trăi minunatele aventuri ale acestora. Scopul companiei este să se apropie de micii cititori și să le arate acestora magia textelor scrise. Din anul 1998, editura a publicat peste 20 de cărți originale, iar toate acestea au fost bestseller-uri.

Editura ceha Blue Elephant cauta parteneri in Romania
29.09.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

E de preferat prietenia in locul violentei

30.09.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Elefantelul albastru este un personaj indragit de cei mici...Pinguinii nu mai zic...Cu siguranta cartea va avea succes in randul copiilor...

01.10.2014
comentariu: 5
*.residential.rdsnet.ro

In lumea minunata a copilariei este totul posibil

02.10.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

Dragutul pinguin nu are si el o culoare.mie imi place albastru ...daca este infinit

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank